Piaggio Ape TM P703

ZAPT1 uit 2004.

1/15

Piaggio Ape TM P703 Pick up
Piaggio TM (ZAPT1) uit 2010.

 

De Piaggio Ape TM P703 lijkt enorm op de Ape 50, maar is dubbel zo groot. Zo is het wagentje voorzien van 2 zitplaatsen voorin met gordel en is de motorinhoud meer dan verviervoudigd. De ruime laadbak is voorzien van drie afneembare aluminium kleppen. Ook heeft de TM een ingebouwde verwarming en inschuifbare zijramen. De besturing is evenals bij de Ape 50 door middel van een handgeschakeld scooterstuur.

Ook is dit wagentje voorzien van de originele Italiaanse papieren en ook eenvoudig op Nederlands kenteken te zetten. 

 

De Piaggio komt rechtstreeks uit Italië en kost 2.900,- euro. Daarnaast is het mogelijk de Piaggio aan te schaffen met een onderhoudsbeurt. Met deze service krijgt de motor een onderhoudsbeurt en controleren we de remmen, verlichting en banden. De Piaggio met onderhoudsbeurt kost 3.200,- euro. 

Wij kunnen de Piaggio bezorgen!


Deze pick up Piaggio is een perfecte eyecatcher voor uw bedrijf of om te bouwen tot foodtruck! Molto Bene verkoopt ook bannerframes op maat! In een handomdraai omgebouwd tot promotievoertuig. Daarnaast kunt u ook voor andere accessoires of wensen bij ons terecht.


Eigenschappen:

Motor: 1 cilinder (2T)
KM: 38.562
Cilinderinhoud: 220.00 cm3
Transmissie: 4 versnellingen, Handgeschakeld
Gewicht: 800 kg
Kleur: Groen, originele lak
BTW/marge: Marge
Kenteken: Certificato Di Circolazione

Afmetingen:

Voertuig: L 339cm B 150cmDe Piaggio Ape is ideaal in te zetten als verkoopwagen , foodtruck , of als opvallende eyecatcher van uw bedrijf! Zo ziet u maar weer hoe een kleine wagen groots kan zijn!

Heeft u vragen, wilt u een proefrit maken of simpelweg zin in koffie? Neem dan contact op!

Levering op uw adres is mogelijk.

Daniël Heiltjes
MOLTO BENE
Kovel 30
5431 ST
Cuijk, NL
Tel: +31 (0) 653 360 421
E-mail: daniel@molto-bene.com