Piaggio Ape 50

TL3T uit 1980.

1/21

Piaggio Ape P50 Pick up

Vintage Piaggio 50 (TL3T) uit 1980.
 

Blauwe vintage Piaggio Ape 50. Originele lak. Superieur door eenvoud, vintage uitstraling. Het wagentje dient met de hand mechanisch gestart te worden, heeft een met de voet aangedreven ruitenwisser. Daarnaast is het wagentje voorzien van een achterruit, dat achteruit rijden een stuk overzichtelijker maakt. Start direct en remmen functioneren. Hoog fun gehalte en een prachtige eyecatcher op de weg of bijvoorbeeld in een winkel.

Ook is dit wagentje voorzien van de originele Italiaanse papieren en ook eenvoudig op Nederlands, Belgisch of Duits kenteken te zetten. Ook kunnen wij tegen een meerprijs de Piaggio bezorgen. 

 

De Piaggio komt rechtstreeks uit Italië en kost 1950,- euro. Daarnaast is het mogelijk de Piaggio aan te schaffen met een onderhoudsbeurt. Met deze service krijgt de motor een onderhoudsbeurt en controleren we de remmen, verlichting en banden. De Piaggio met onderhoudsbeurt kost 2.300,- euro. 

Deze pick up Piaggio is een perfecte eyecatcher voor uw bedrijf of om te bouwen tot foodtruck! Molto Bene verkoopt ook bannerframes op maat! In een handomdraai omgebouwd tot promotievoertuig. Daarnaast kunt u ook voor andere accessoires of wensen bij ons terecht.


Eigenschappen:

Motor: 1 cilinder (2T)
KM: --
Cilinderinhoud: circa 85.00 cm3
Transmissie: 4 versnellingen, Handgeschakeld
Gewicht: 200 kg
Wielbasis: 159 cm
Topsnelheid: 45 km/u
Kleur: Blauw, originele lak
BTW/marge: Marge
Kenteken: Certificato Di Circolazione

Afmetingen:

Voertuig: L 249cm B 126cm H 155cm

Laadbak: L125cm B121cm

De Piaggio Ape is ideaal in te zetten als verkoopwagen , foodtruck , of als opvallende eyecatcher van uw bedrijf! Zo ziet u maar weer hoe een kleine wagen groots kan zijn!

Heeft u vragen, wilt u een proefrit maken of simpelweg zin in koffie? Neem dan contact op!

Levering op uw adres is mogelijk.

Daniël Heiltjes
MOLTO BENE
Kovel 30
5431 ST
Cuijk, NL
Tel: +31 (0) 653 360 421
E-mail: daniel@molto-bene.com